Завантаження ...
banner
banner

Оприлюднено попередній план святкування дня міста

На засіданні оргкомітету з питань святкування дня міста був оприлюднений попередній план урочистостей. Вже стає зрозуміло, що в цьому році Ніжин чекає дійсно грандіозне дійство

день міста, план

На засіданні оргкомітету з питань святкування дня міста був оприлюднений попередній план урочистостей. Він є не остаточним і до нього ще будуть вноситись правки та зміни, але вже стає зрозуміло, що в цьому році Ніжин чекає дійсно грандіозне дійство.

Повідомляє ПравдаТУТ

Планується облаштування фото-зони на вулиці Гоголя, де майстри мистецтва фотографії представлять свої найкращі роботи, які висвітлюватимуть найвизначніші історичні місця міста Ніжина.

Біля будівлі УПСЗН буде облаштована дитяча зона, де батьки зможуть залишити своїх дітей під наглядом досвідчених аніматорів. Відбудеться розважально-ігрова программа вихованців НБДЮ.

5 травня майже увесь день на міському стадіоні «Спартак» будуть відбуватись різноманітні спортивні змагання (Футбол, пляжний волейбол, стрітбол, легка атлетика). А з настанням темноти в сквері імені Гоголя відбудеться магічний перформанс «Ніжин О’жив».

6 травня приблизно о 21:00 буде облаштована кіно-зона з великим екраном, де пройде презентація створеного ніжинцями фільму «Моє місто – моє свято», одразу після якого відбудеться дискотека з виступами DJ-їв міста.

6 травня за ініціатви НЦБС відбудеться City-квест, який спрямований на вивчення історичних пам’яток міста.

Також не забули і про майстрів Стріт-арту. У Графському парку буде облаштована спеціально поставлена бетонна стіна, де кожен ніжинець, який має бажання, зможе намалювати все, що захоче.

Керівництво міста хоче запросити якусь зірку на святкування дня міста. Відповідальним за це є директор будинку культури Олег Драчук. Він вже зв’язувався з деякими українськими зірками естради. Зрозуміло, що зірки великого масштабу наврядче приїдуть до Ніжина через фінансову сторону питання. Тому було вирішено запросити зірок, які так чи інакше пов’язані з Ніжином чи районом, виступити безкоштовно або за кошти спеціально створеного фонду. На засіданні запропонували зв’язатися із Аллою Кудлай, дуетом «Алібі», Сашком Порядинським.

Та, мабуть, найбільшою окрасою свята буде фестиваль історичної реконструкції, який відбудеться біля церкви Всіх Святих. За планом це буде грандіозний лицарський турнір за участю реконструкторів з усієї України.

Більш детальний план на фото нижче.

день міста, план

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: