Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині активісти зачистили всі наркопритони - Владислав Попович

За словами Поповича, активісти створили такі умови, за яких наркоторговці тепер не можуть вільно збувати всю продукцію, хоча ще рік тому ситуація в місті була зовсім іншою. Звичайно, на активістів почали тиснути як морально, так і фізично

Ніжинським громадським активістам вдалось за три місяці ліквідувати всі наркопритони в місті. Про це повідомив лідер “ніжинських робінгудів” Владислав Попович.

За його словами, активісти створили такі умови, за яких наркоторговці тепер не можуть вільно збувати всю продукцію, хоча ще рік тому ситуація в місті була зовсім іншою. Звичайно, на активістів почали тиснути як морально, так і фізично: 
 
“Днями представник ромської національності, якого активісти попередили про прикриття “бізнесу”, відкрив стрілянину з автомата по громадським діячам. На щастя, обійшлося без жертв”.

Попович додав, що реакція на цю ситуацію у правоохоронних органів була пасивна, м’яко кажучи. Однак, ніжинські активісти тепер заручились підтримкою одного із добровольчих батальйонів.
 
“Ніжинські робінгуди” та громадські активісти Ніжина, переважно спортсмени, ще у 2010 році оголосили війну наркоторговцям. Відтоді триває боротьба між наркоугрупуваннями, їхніми “кришувальниками” та громадськістю міста Ніжин.

firstsocial.info
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: