Завантаження ...
banner

Чи буде у Ніжині муніципальний транспорт?

26 лютого на сайті місцевих петицій було опубліковано петицію з пропозицією створити в Ніжині муніципальний транспорт з обгрунтованим тарифом і чітким графіком руху

Маршрутка петиція, маршрутка, траспорт, муніципальний транспорт

26 лютого на сайті місцевих петицій було опубліковано петицію з пропозицією створити в Ніжині муніципальний транспорт з обгрунтованим тарифом і чітким графіком руху. 

Додамо, що від 6 лютого  на сайті ніжинської міської ради опубліковано проект рішення “Про встановлення тарифів на послуги міського пасажирського автомобільного транспорту”. Згідно проекту пропонується збільшити ціну на проїзд в міському пасажирському транспорті в середньому до суми 7,40. Можливо, такої вартості проїзду ніхто не допустить, але підвищення слід очікувати мінімум на 1 гривню.

У зв’язку з цим, ніжинці створили петицію, щодо створення муніципального транспоту з обгрунтованим тарифом і чітким графіком руху.

Далі наводимо текст петиції:

Громада Ніжина звертається до міської ради з проханням зробити ряд необхідних кроків для створення муніципального транспорту з чітким графіком руху і обгрунтованими тарифами, який буде збагачувати місцевий бюджет, а отже, і ніжинську громаду, а не окремих монополістів.

Вимагаємо оновити автопарк і заборонити шансон і російську попсу, в якій прославляється Росія і російські військові. Вимагаємо комфортні умови для людей!


Підписати петицію можна за посиланням

Нагадаємо, що питання муніципального транспорту піднімалось ніжинськими активістами і раніше, так Євген Ткаченко, перейнявши ідею в інших містян, пропонував створити транспортне комунальне підприємство і закупити хоча б 3- 5 автобусів.


петиція, маршрутка, траспорт, муніципальний транспорт

До кінця збору підписів залишилось 89 днів

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: