Завантаження ...
banner
banner

Ніжинська художниця отримала подяку від Київради за участь у благодійній виставці в Українському домі

З 1 по 12 лютого в Українському домі у Києві відбулася благодійна виставка-продаж живопису для потреб бійців АТО, які перебувають на лікуванні у Головному військовому клінічному госпіталі Міністерства оборони України

З 1 по 12 лютого в Українському домі у Києві відбулася благодійна виставка-продаж живопису для потреб бійців АТО, які перебувають на лікуванні у Головному військовому клінічному госпіталі Міністерства оборони України та щоденно потребують дороговартісних ліків.

На запрошення організаторів участь у ній взяла ніжинська художниця Ніна Кущенко. Під час аукціону 5 картин ніжинської художниці були придбані поціновувачами мистецтва. Кошти від продажу однієї з яких були повністю передані на потреби наших захисників.

Нагадаємо, до 21 лютого у художньому відділі краєзнавчого музю тривахє виставка "Мистецьке тріо" серед представлених картин є і полотна Ніни Кущенко. Як повідомила редакції Mynizhyn.com художниця вона вже зараз завершує підготовку нової виставки у одному із залів Ніжина. Читачі нашого сайту мають змогу першими побачити фото картин з майбутньої виставки. 








 

Ніжин, май ніжин ком, новини ніжина, май нежин
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: