Завантаження ...
banner
banner

Мешканця Ніжинського району засуджено до довічного увʼязнення

За скаргою прокурора апеляційним судом на довічне позбавлення волі засуджено вбивцю двох людей, яких звинувачений забив до смерті ногами

довічне ув'язнення, вбивство, двох людей

За скаргою прокурора апеляційним судом на довічне позбавлення волі засуджено вбивцю двох людей, яких звинувачений забив до смерті ногами.

Колегія Апеляційного суду Чернігівської області задовольнила скаргу прокурора та скасувала в частині призначеного покарання вирок Чернігівського районного суду, яким у листопаді минулого року мешканця Ніжинського району, за вчинення  кримінального правопорушення, передбаченого п. п. 1, 13 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство двох або більше осіб), засуджено до  покарання у виді 15 років позбавлення волі.

Прокурор у судовому засіданні довів, що суд першої інстанції при ухваленні вироку не врахував ступінь тяжкості злочину, особу обвинуваченого, а також те, що обвинувачений вже мав кримінальний досвід у скоєнні злочину проти життя та здоров’я особи.

Апеляційний суд підтвердив правомірність правової позиції прокурора та засудив обвинуваченого до покарання у виді довічного позбавлення волі.

Вирок суду набрав законної сили.

Ніжинська місцева прокуратура Чернігівської області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: