Завантаження ...
banner
banner

З 26 березня у Ніжині розпочнеться місячник з благоустрою та озеленення територій

З 26 березня у нашому місті розпочнеться місячник з благоустрою та озеленення територій. Метою місячника буде:поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрій Ніжина

місячник, озеленення, прибирання, сміття

З 26 березня у нашому місті розпочнеться місячник з благоустрою та озеленення територій. Метою місячника буде:  поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрій Ніжина, створення нових насаджень, очищення водних джерел, прибирання стихійних сміттєзвалищ, поліпшення естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення.

Працівники комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» будуть залучені до участі у місячнику у повному складі. Головними та пріоритетними напрямками роботи буде загальне прибирання території міста після зимового періоду, зняття сухостійних, аварійних дерев, висадка дерев, кущів та квітів, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, ремонт урн для сміття, упорядковування зеленої зони, прибирання сміття та змету на дорогах і вздовж бордюрів, очищення території від торішнього листя, тощо.

В рамках місячника, КП «ВУКГ» буде приймати до приміського полігону всякого роду сміття, окрім промислового та будівельного, від населення міста, громадських організацій та бюджетних установ.  Для замовлення транспорту для вивезення сміття слід обов’язково заздалегідь надати оформлену заявку у письмовій формі. Інші форми та варіанти замовлень до уваги братись не будуть!

Також на території комунального підприємства, що знаходиться за адресою: Ніжин, вулиця Прилуцька, 89а, буде прийматись безкоштовно різного роду гілля. Звертаємо Вашу увагу на те, що вантажівки з гіллям та різного роду сміттям, змішані чи зі сміттям під гілками – прийматись не будуть!

Кожен з мешканців Ніжина має змогу, витративши небагато часу, стати корисним для суспільства і природи, навіть організатором невеликої акції там де проживає. У власному дворі, на вулиці, біля під’їзду багатоповерхового будинку можна організувати прибирання території чи висадити квіти, кущі та дерева.

Комунальне господарство закликає всіх, кому небайдужий рідний Ніжин, залучитись до місячника з прибирання, який триватиме до  26 квітня та прийняти активну участь у ньому. Допоможіть своєму місту стати красивим та чистим.

Приємно буде прогулятись вулицями міста, помилуватись квітучими парками та скверами, посидіти біля вод Остра, щоб гори сміття та бруду не псували весняний настрій Вам та вашим дітям.

КП «Виробниче управління комунального господарства»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: