Завантаження ...
banner
banner

У стінах Ніжинського університету справили гучне весілля. Фото

З давніх-давен одруження було однією з важливих, урочистих і хвилюючих подій у людському житті. Спливали століття, руйнувались імперії, але завжди жарким полум’ям палахкотів потяг молодих людей до єднання в міцну сім’ю

 


З давніх-давен одруження було однією з важливих, урочистих і хвилюючих подій у людському житті. Спливали століття, руйнувались імперії, виникали нові держави й суспільні устрої, але завжди жарким полум’ям палахкотів потяг молодих людей до єднання в міцну сім’ю.

Крізь віки народ України проніс щиру любов до звичаїв пов’язаних зі шлюбом. Тож організатори свята: бібліотека університету, соціально-гуманітарний відділ, факультет культури та мистецтв, а також кафедра дошкільної освіти об’єдналися  та відтворили це дійство. А би ми, сучасники, шанували традиції нашого народу.

Режисером постановником дійства  «Спасибі, мамо, що будили рано… або типове українське весілля» є Світлана Матвієнко, доцент кафедри дошкільної освіти, а сценаристом – Галина Осіпова, завідучюча відділом обслуговувння бібліотеки НДУ.

Неперевершеними учасника дійства були ансамбль народного танцю «Забава», відомі ніжинські співаки Ірина Шевченко та Ярослав Йотка.
 




























































































Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: