Завантаження ...
banner
banner

Старша сестра убитої дівчинки отримує необхідну допомогу. Але важить всього 13 кг

Зараз 5-річна дівчинка знаходиться в лікарні. За словами активістів, численні синці та садна загоюються, волосся відростає. Є рана яка складно заростає через давність

Побита, Мельники


Активісти взяли шефство над старшою сестрою побитої до смерті 2-річної дівчинки.

Зараз 5-річна дівчинка знаходиться в лікарні. За словами активістів, численні синці та садна загоюються, волосся відростає. Є рана яка складно заростає через давність.

Дівчинка через постійне недоїдання в 5 років важить 13 кілограмів. Тому за зібрані небайдужими жителями Чернігівської області кошти їй забезпечують не тільки лікування, але і посилене харчування.

Зокрема, через дефіцит заліза для дівчинки лікарняна їдальня сформувала збільшені порції м'яса.
Фрукти, йогурти та інші смаколики просять приносити дозовано. Дівчинка не бачила таких продуктів вдома і не може осилити все - ділиться з іншими дітьми.
Потреби в ліках на сьогодні, на щастя, немає. Волонтер Наталія Нос повідомила, що на перших порах вистачило зібраних звичайними людьми грошей, а далі, ці потреби покриє благодійний фонд.

Іграшок, фломастерів та інших дитячих речей на сьогодні також досить.

- Тримаємо Постійний зв'язок Із лікарем. Сьогодні будемо брати Дозвіл у соціальних служб на надання якісної психологічної допомоги, - написала Наталія Ніс на своїй сторінці в «Фейсбук».

Всіх хто хоче допомогти або просто відвідати дівчинку в лікарні вона попросила заздалегідь зв'язатися, щоб дізнатися про поточні потреби.

- Щиро сподіваюся, що знайдеться порядна родина яка заході узяті дівчинку собі за доню і надалі життя буде світлім! - зазначила волонтер.
Нагадаємо, що тиждень тому в Ніжинському районі чоловік до смерті побив 2-річну дівчинку - доньку тимчасової квартирантки. Він затриманий і рішенням суду заарештований на 60 діб.

Повідомляється, що загиблої дитини і її 5-річну сестру садист регулярно тривалий час піддавав насильству.

0462.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: