Завантаження ...
banner
banner

Невже ніжинці розпрощаются з "рікою" по Незалежності?

Чернігівська обласна рада виділили на Будівництво системи водовідведення по вулиці Незалежності - 3500,00 тисяч гривень

Незалежності, водовідведення, видатки, обласний фонд

На пленарному засіданні сесії Чернігівської обласної ради депутати затвердили додатковий перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2018 рік в сумі 8132, 00 тисяч гривень.

Проект рішення передбачає заходи з реконструкції самопливного каналізаційного колектору в Прилуках, водойми  в селі Єрків Козелецького району, шахтного водоскиду ставка  в селі Об’єднане Новгород-Сіверського району та будівництво системи водовідведення в Ніжині по вулиці Незалежності.

Чернігівська обласна рада виділили на будівництво системи водовідведення по
вулиці Незалежності  -  3 мільйони 500 тис. грн.

На думку депутатів це може вирішити проблеми постійного затоплення проїжджої частини вулиці Незалежності та прилеглого житлового мікрорайону міста, а також недопущення подальшої руйнації асфальтного покриття, комунікацій та будинків, що розташовані близько до проїжджої частини, необхідно побудувати систему водовідведення.

За підрахунками 2016 року, усього на водовідведення по вулиці Незалежності необхідно 8 мільйонів гривень. На лютневій сесії міської ради ніжинські депутати підтримали виділення 3 мільйонів гривень із міського бюджету на водовідведення по Незалежності. Залишилось відшукати ще півтора мільйона гривень.

Ознайомитися з затвердженим додатковим переліком видатків обласного фонду можна тут.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: