Завантаження ...
banner
banner

Мер Ніжина купив машину. Його заступник - квартиру в Києві

Згідно закону у разі суттєвої зміни в майновому стані суб’єкта декларування, такий суб’єкт у десятиденний строк з моменту отримання доходу або придбання майна зобов’язаний письмово повідомити про це Національне агентство з питань запобігання корупції Спецжитлофонд

доходи, декларація, чиновники, машина, квартира

Згідно закону, у разі суттєвої зміни в майновому стані суб’єкта декларування, а саме отримання ним доходу, придбання майна на суму, яка перевищує 50 прожиткових мінімумів зазначений суб’єкт у десятиденний строк з моменту отримання доходу або придбання майна зобов’язаний письмово повідомити про це Національне агентство з питань запобігання корупції.

Відповідна інформація вноситься до бази декларацій у вигляді форми змін.

Так, згідно даних НАЗК, заступник міського голови Ніжина Сергій Дзюба в січні цього року придбав квартиру в Києві площею 88,2 м2, за 735 040 гривень.

Таким чином, вартість одного кв. метру житла складає 8 333 грн, при тому, що на даний момент КП "Спецжитлофонд", де Дзюба купив квартиру, реалізує квартири за ціною від 14 тис. грн за метр квадратний.

Заробив у позаминулому 2016 році Сергій Петрович 82 139 грн. Щоправда чиновник мав заощаджених 140 000 грн, та 28 000 доларів. 

Анатолій Лінник в березні цього року придбав автомобіль TOYOTA COROLLA, 2012 року випуску, за 350 375 гривень.

Нагадаємо, завтра, 31 березня закінчується термін подання декларацій за 2017 рік для держслужбовців, працівників органів місцевого самоврядування та інших суб’єктів декларування, що зазначені в законі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: