Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинському районі знайшли чотири артилерійські снаряди

7 квітня на відкритій території поблизу села Талалаївка Ніжинського району місцевим жителем був виявлений вибухонебезпечний предмет

Талалаївка, артилерійський снаряд, підрив

7 квітня на відкритій території поблизу села Талалаївка Ніжинського району місцевим жителем був виявлений вибухонебезпечний предмет, про що він негайно повідомив правоохоронні органи.

Фахівцями групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Чернігівській області при обстеженні прилеглої території додатково було виявлено ще три артилерійські снаряди калібром 37 мм та 2 гільзи до них часів Другої світової війни. Того ж дня о 19:05 дані боєприпаси були знищені шляхом контрольованого підриву.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян з проханням дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Якщо ви знайшли предмет, який зовні нагадує боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його. Про небезпечну знахідку негайно повідомте рятувальників або правоохоронців.

Управління ДСНС України у Чернігівській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: