Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські ліцеї кращі в обласному рейтингу

Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг загальноосвітніх шкіл Чернігівської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2017 року


Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг загальноосвітніх шкіл Чернігівської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2017 року.

У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2017 році.

Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випускниками кожної школи.

Згідно рейтингу, перше місце посідає Ніжинський ліцей міської ради, він же єдиний навчальний заклад Ніжина, що ввійшов до списку 200 найкращих шкіл України за результатами ЗНО.

Друге місце зайняв Ніжинський обласний педагогічний ліцей.  

Далі, з відривом, на 21 місці йде Ніжинська гімназія №3, на 36 місці - 9 школа. 

Примітно, що школа із села Світанок, зайняла 57 місце, виперидевши решту ніжинських шкіл. Власне, обласний рейтинг, можна переглянути за посиланням.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: