Завантаження ...
banner

Краща медична сестра області навчається у Ніжинському медичному коледжі!

Традиційно, щороку у квітні відбувається обласний конкурс професійної майстерності медичних сестер «Краща за фахом» серед студентів, які навчаються на випускних курсах медичних коледжів та училищ Чернігівщини


Традиційно, щороку у квітні відбувається обласний конкурс професійної майстерності медичних сестер «Краща за фахом» серед студентів, які навчаються на випускних курсах медичних коледжів та училищ Чернігівщини. Програма конкурсу передбачає перевірку теоретичних знань (тестування) та практичних навичок і вмінь з дисциплін: Медсестринство в педіатрії, Медсестринство в хірургії, Медсестринство у внутрішніх хворобах.

Поважне журі очолює голова – директор Чернігівського базового медичного коледжу Самойленко М.М., а членами журі є викладачі клінічних дисциплін із кожного закладу.

Чотири конкурсантки, які боролися за звання кращої, продемонстрували гарні знання з теорії та якісну практичну підготовку. Та кращою була студентка Ніжинського медичного коледжу IV курсу спеціалізації Сестринська справа Голич Тетяна Юріївна.

Вітаємо переможницю обласного конкурсу та викладачів, які її підготували: Шлаган Людмилу Андріївну, Телефус Наталію Владиславівну, Шевлюгу Наталію Іванівну.

Успіх Ніжинської випускниці накладає велику відповідальність у подальшому, бо вона у травні відстоюватиме честь області на Всеукраїнському конкурсі «Ескулап» в м. Києві.

Побажаємо Голич Тетяні та команді професіоналів-викладачів достойно пройти це випробування.

Директор Ніжинського медичного коледжу
Чернігівської обласної ради
Дуднік Світлана Олександрівна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: