Завантаження ...
banner

Фура на смерть збила жінку і злетіла з мосту

Фото.
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди у місті Борзна в результаті якої вантажівка збила насмерть велосипедистку

автомобіль

22 квітня,  о 17:07 у місті Борзна, по вулиці Незалежності,  водій автомобіля "ДАФ",  переїзджаючи міст через річку Борзенку,  здійснив наїзд на  велосипедиста, не впорався з керуванням, пошкодив огорожу мосту та з'їхав  у річку.

При огляді місця події поліцейські встановили, що водій вантажівки, рухаючись містом Борзна та наближаючись до мосту через річку, виїхав на зустрічну смугу, щоб «вписати» свій довжелезний транспортний засіб у поворот. Посеред повороту водій побачив перед своїм автомобілем велосипедистку і почав маневрувати, намагаючись уникнути зіткнення.

Однак це йому не вдалося, і велосипедистка 1965 року народження від удару удару загинула.

Між тим великогабаритний важкий автомобіль фактично втратив керованість. Спроби водія, маневруючи, стабілізувати рух виявилися марними. Фура збила перила мостового огородження і влетіла у річку. Внаслідок цієї автопригоди водій  вантажівки 1962 р.н.також загинув. 

Пізніше було піднято автомобіль разом з загиблим водієм.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Розпочато досудове розслідування.

автомобіль

автомобіль

автомобіль

автомобіль

Поліція Чернігівщини
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: