Завантаження ...
banner
banner

Подробиці подвійного вбивства: дівчина завдала родичам близько 50 ударів ножем

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства двох осіб

Під процесуальним керівництвом Чернігівської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства двох осіб.

Згідно з матеріалами кримінального провадження, встановлено, що близька родичка у квітні поточного року в ході конфлікту, що виник із мотивів неприязних стосунків, умисно, з метою умисного протиправного заподіяння смерті, завдала одному з потерпілих не менше 20 ударів ножем у ділянку голови та шиї, від яких останній помер на місці події, та іншій – не менше 34 ударів ножем по тулубу та кінцівках, що призвело до масивної крововтрати, від якої остання померла на місці події.

На даний час зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство двох осіб). Ухвалою Деснянського районного суду м. Чернігова до підозрюваної застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Прокуратура міста Чернігова

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: