Завантаження ...
banner

Команда фіскалів Чернігівщини повернулася з Всеукраїнської спартакіади з медалями

Протягом минулих вихідних в Одесі пройшла Всеукраїнська спартакіада ДФС. Понад 700 співробітників фіскальних органів, серед яких і команда з Чернігівщини, взяли участь у змаганнях. До складу команди увійшли співробітники Головного управління ДФС у Чернігівській області та Чернігівської митниці ДФС

ДФС, змагання

Протягом минулих вихідних в Одесі пройшла Всеукраїнська спартакіада ДФС. Понад 700 співробітників фіскальних органів, серед яких і команда з Чернігівщини, взяли участь у змаганнях.

До складу команди увійшли співробітники Головного управління ДФС у Чернігівській області та Чернігівської митниці ДФС.

Про це повідомляють у відділі організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області. Станіслав Петрик, Альона Хоменко, Валентина Акула, Володимир Василенко, Володимир Бондар, Олександр Михайленко, Світлана Волкова та Ірина Бондар протягом трьох днів змагалися у гирьовому спорті, настільному тенісі, боулінгу та стрільбі.

Призові командні місця посіли: І місце у змаганнях зі стрільби Станіслав Петрик та Альона Хоменко, ІІ місце у змаганнях з гирьового спорту Володимир Василенко та Валентина Акула.

Найкращих особистих результатів досягли: Альона Хоменко – І місце у стрільбі з гвинтівки, Володимир Василенко – І місце у змаганнях з гирьового спорту, Станіслав Петрик – ІІ місце зі стрільби з пістолета та Валентина Акула – ІІ місце  у змаганнях з гирьового спорту.

Такі традиції дають змогу колегам з різних регіонів підтримати свій спортивний дух, познайомитись зблизитись та поспілкуватися у неформальній обстановці.

ДФС, змагання

ДФС, змагання





cheline.com.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: