Завантаження ...
banner
banner

Народній Раді Ніжинщини виповнився рік

Вже як рік кожного вівторка в малому залі міськвиконкому проходять засідання. Всі бажаючи активні громадяни долучаються до спільного вирішення нагальних проблем міста. В кожного своє бачення, свій шлях до вирішення проблем, свої ідеї.

З цього плакату почала своє життя Народна Рада
З цього плакату почала своє життя Народна Рада

Вже як рік кожного вівторка в малому залі міськвиконкому  проходять засідання. Всі бажаючи активні громадяни долучаються до спільного вирішення нагальних проблем  міста. В кожного своє бачення,  свій шлях до вирішення  проблем, свої ідеї.

Спільне  обговорення,   часом дуже гаряче. Кожна особистість вносить  щось нове,  оригінальне.
 
Пройшов рік як 22 січня 2014 року рішенням Віче на Майдані політичні партій Удар, Батьківщина та Свобода проголосили  Декларацію про створення Народної Ради України. З цього часу по всій країні  в областях,  містах, селах  почали створюватися Народні Ради.
 
В Ніжині    утворення   Народної Ради  почалося з плакату партії Удар від 15лютого «Нас не зламати».   Від  Удару наприклад до Ради увійшло четверо депутатів фракції, та  ще представники від громади —  Ігор Волосянкін, Олександр Болбат та Микола Науменко.
 
За минулий рік  в  багатьох містах  Народні Ради зникли,але не в Ніжині. В  Ніжині громада  продовжує займатися  роботою по вирішенню  нагальних проблем.

nizhyn-nove.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: