Завантаження ...
banner

400 метрів на офісному стільці: у Чернігові вперше пройшли екстремальні змагання

Бізнесмени, держслужбовці, військові, офісні працівники – всі вони відважились узяти участь в екстремальних перегонах, вперше організованих у Чернігові. Подолати 400-метрову дистанцію на швидкість треба було на офісних стільцях


Бізнесмени, держслужбовці, військові, офісні працівники – всі вони відважились узяти участь в екстремальних перегонах, вперше організованих у Чернігові. Подолати 400-метрову дистанцію на швидкість треба було на офісних стільцях.

Про це переда є Челайн 

«Правил якихось особливих немає, учасники приходять зі своїми стільцями, якщо представляють фірму, то вони можуть бути орендованими, їхати треба, сидячи на стільці, стілець повинен їхати на коліщатках, а взагалі головне – повага. Щоб вони не штовхалися, не перешкоджали одне одному», – розповідає організатор заходу Антон Поляков.

Головна умова участі в перегонах – бути тверезим. «Кожен учасник розписується, що він у тверезому стані», – говорить організатор заходу Антон Поляков. На участь у перших перегонах на стільцях зареєструвалися 40 чернігівців. Утім, вийти на самі змагання наважилося вчетверо менше – усього 10 осіб, серед них і хлопці, і дівчата.

Найшвидше від філармонії до Красної площі доїхав 24-річний Михайло Ларченко. «Їде переможець» «Поаплодуймо Михайлу. Скажіть чесно, ви тренувались?» «Ні, звісно». Головний приз змагань – диван. Також учасникам вручили по пляшці шампанського.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: