Завантаження ...
banner

Відгудів молодіжний Батуринфест «Шабля». ФОТО

На три дні до Батурина приїхала не тільки активна молодь з Чернігівської та Сумської областей, творчі колективи з столиці та рок-гурти з усієї України, а й дощ, який дещо змінив плани першого дня

Батурин, фестиваль


На три дні до Батурина приїхала не тільки активна молодь з Чернігівської та Сумської областей, творчі колективи з столиці та рок-гурти з усієї України, а й дощ, який дещо змінив плани першого дня Батуринфесту «Шабля» і наробив клопоту у наметовому містечку. 

Проте, це тільки додало козацького драйву й не завадило зібрати на славетній батуринській землі близько 10 тисяч відвідувачів.

Третій день фестивалю був найбільше насичений подіями та підтвердив основне гасло фесту – «Же през шаблі маєм право» (із «Думи» Івана Мазепи). На великій сцені Співочого поля -  виступи військовий оркестр, академічний ансамбль пісні і танцю «Сіверські Клейноди»  концертні програми від Київського академічного театру українського фолькльору «Берегиня». 

Також прошли богатирські ігри від стронгмена Олександра Пеканова. 

На рок-концерті публіку розважали Віктор Погуляй, «Новий День» м.Конотоп, рок-експерименти з трембітою та сопілкою Івано-Франківського гурту «Коралі». 

Хед-лайнером фесту став київський гурт «Kozak System», який потужно виконав і свою пісню «Шабля». Паралельно з нічним кінозалом (фестивалем «Відкрита ніч» – 2018) тривала українська дискотека від DJ Rocket-Jam.  

Батурин, фестиваль

Батурин, фестиваль

Батурин, фестиваль

Батурин, фестиваль

Батурин, фестиваль

Батуринська громада
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: