Завантаження ...
banner

Ніжинців закликають пікетувати контору "Чернігівгазу" 

Ніжинців закликають пікетувати контору "Чернігівгазу"  фото

Від свавілля монополіста "Чернігівгаз" ніжинцям увірвався терпець

На календарі вже 24 жовтня, а батареї у ніжинських багатоповерхівках в останнє були теплими лише у квітні. Варто зазначити, що стовпчики термометра вночі вже опускалися до мінусових температур, прогрівати помешкання з кожним днем стає все складніше, а очікуваного тепла нема й не передбачається!

Причиною цього є обурлива поведінка монополіста на газовому ринку - "Чернігівгаз", яка вже відома ніжинцям своїм ставленням до прав наших містян. Довжелезні черги, багатогодинне стояння просто неба, відсутність елементарної поваги до відвідувачів та їх проблем - все це давно відчутно кожним другим мешканцем Ніжинської ОТГ.

"Ніколи не було й ось знов" керівництво "Чернігівгазу" показало своє ставлення до пересічних громадян та їх потреб. Саме по причині блокування подачі газу до ніжинських котелень в ніжинських домівках досі холодно, а стінами поширюється грибок!

Читати по темі: Чому ніжинські батареї досі холодні?

В одній з ніжинських інтернет-спільнот пропонують пікетувати ніжинську контору Чернігівгазу та вимагати подачі тепла до наших помешкань:

Увага!

Пікет "Ніжингаз - дай нам газ"!

В понеділок 25 жовтня о 15:00 відбудеться пікетування газового господарства Ніжина у зв'язку зі свавіллям "Чернігівгазу".

Вже тиждень, як мав розпочатися опалювальний сезон в місті Ніжин!

Вже тиждень "Чернігівгаз" не дає газ на ніжинські котельні!

Вже тиждень ніжинці мерзнуть через свавілля "Чернігівгазу"!

Ні свавіллю олігарха Фірташа!

25.10.2021р., 15:00, адреса: м.Ніжин, вул.Воздвиженська 4.

Приходь!

Включимо опалення разом!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: