Завантаження ...
banner
banner

Хто винний у продуктовій паніці?



Минулого тижня Ніжин охопила продуктова паніка, ми запитали жителів  міста, кого вони вважають винним у цьому

Ганна, пенсіонер
Во всем виновата власть. Разве они не понимали, что так будет. Я ума просто не приложу. Но и спекулянты руку приложили.  Цены только успевали менять. 


Володимир,  студент
Думав, що винний у всьому долар. У нас вже стало звичкою робити його винним в усіх наших бідах. Але вчора прочитав розповідь про те, як поводилися японці, коли декілька років тому у них був землетрус, чи то вибух атомного реактора. Вони не створювали ажіотаж, бо знали, що всім зараз скрутно.  А наші? Гребли все що тільки можна. Ледве не билися. Тому і вважаю, що винними у продуктовому ажіотажі є наші люди. 
 
Антон, студент
Беззаперечно винні люди. Хіба хтось їх змушував гребти продукти з прилавків. Ні. А тепер хай сплять на мішках борошна і макаронів
 
Катерина,  держслужбовець
Винний обвал гривні  і інстинкт самозбереження наших людей. Ми за цей рік багато чого пережили, але це нас не зробило розумнішими.  

Ольга, копірайтер
Важко однозначно сказати хто винний. Тут зійшлося багато факторів. Слабкість влади, долар, панічні настрої наших людей.  Варто також зазначити, що продуктова паніка відбулася у різних містах відбулася у різні дні. А в деяких вона майже і  не спостерігалася.  Я не відкидаю того, що це було сплановано кимось. Паніку посіяти насправді дуже легко. 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: