Завантаження ...
banner

Особливий напій, який робить все тіло здоровим та молодим

pfucnsrigaawirjm3av809cvbuv1w85kpp1w27ts.jpeg

Мало того, цей напій нічого не вартує, але має дуже потужний відновлюючий ефект. Цибуля вважається овочем здоров’я, ми плачемо, коли нарізаємо її в салат. Її додають у страви у невеликій кількості, бо вона - концентрат біологічно активних молекул. Але це - цибуля.

Мало того, цей напій нічого не вартує, але має дуже потужний відновлюючий ефект. Цибуля вважається овочем здоров’я, ми плачемо, коли нарізаємо її в салат. Її додають у страви у невеликій кількості, бо вона - концентрат біологічно активних молекул. Але це - цибуля.

Цілюще цибулиння

А золото, те, мега цінне, що є в цибулі - її лушпиння, яке бездумно викидаємо: лише в Європі - пів мільйона тонн на рік.

А саме в цибулинні є унікальні поєднання надзвичайно цінних трьох речовин:

  • Фруктанів.
  • Кверцетину (33мг/100г) та Кемпферолу (2,4-4,5мг/100г).
  • Органічної сірки.

Унікальне тріо сили

Фруктани є пребіотиком, який живить найціннішу мікрофлору кишечника. А також посилює активність імунних клітин, сприяє виробленню антитіл і, таким чином, зміцнює імунну систему, полегшує адаптацію до гіпоксії (дефіциту кисню) дітей, які часто хворіють застудними захворюваннями.

Кверцетин - один із найпотужніших антиоксидантів: відновлює активність вітаміну С, глутатіону і токоферолів, запобігає переходу адреналіну в токсичний адренохром, має антистресову дію. Його антиоксидантна активність на декілька порядків вища, ніж зеленого чаю та червоного вина.

Кверцитин має протизапальну дію (блокує надмірну активність запальних молекул).

Тож напій із цибулиння:

  1. Виводить надлишки натрію та хлору з організму, має протинабряковий ефект. Це дуже важливо для людей із артеріальною гіпертензією (високим тиском).
  2. Поліпшує стан капілярів та всіх судин, зменшує їхню ламкість та проникність. З віком капіляри запустівають, погіршується їхня структура і розвивається гіпоксія. У людей з цукровим діабетом напій з цибулиння посилює стійкість капілярів до пошкоджуючої дії гіперглікемії (коли багато цукру крові).
  3. Має антиалергійний ефект (блокує виробництво гістаміну).
  4. Нормалізує рівень холестерину (зменшує накопичення «поганого» холестерину в стінках судин і тим самим запобігає інсультам та інфарктам).
  5. Поліпшує роботу серцевого м’яза (міокарда) - сприяє виробленню енергії в клітинах міокарда та поліпшенню кровообігу, що є дуже корисним при серцевій недостатності. Зменшує ризик утворення тромбів.
  6. Прискорює загоєння ран.
  7. Зменшує ризик розвитку раку. Протираковий ефект пов’язаний із активацією гена р53. Цей ген змушує «самовбиватися» ракові клітини (цей процес називається апоптозом). Зменшує ризики раку яєчників, молочної залози, кишечника, мозку.
  8. Поліпшує стан епітелію бронхів, має муколітичну та відхаркувальну дію.
  9. Кверцетин зменшує утворення речовин - лейкотрієнів, які у 1000 разів мають сильнішу запальну дію, ніж гістамін, і можуть провокувати розвиток бронхіальної астми.
  10. І один із улюблених пунктів багатьох читачів: кверцетин сприяє зниженню маси тіла. Допомагає нормалізувати обмін речовин, зменшити інсулінорезистентність та знизити масу тіла у жінок із синдромом полікістозних яєчників (СПКЯ).

Рецепт напою української перемоги

Одну столову ложку порізаного цибулиння заливають однією склянкою окропу та кип'ятять під кришкою на дуже слабкому вогні 5 хвилин.

Охолоджують та настоюють 2 години. Тоді п'ють. Достатньо однієї склянки, можна у другій половині дня. Як довго вживати: необмежено, з невеликими перервами.