Завантаження ...
banner

"Страна вдов": Путін обов'язково мобілізує все чоловіче населення РФ на цю війну

64654654.png

Не ядерну зброю, не ракетні обстріли інфраструктури України, не танки "Армата" хоче використати Путін як головний фактор своєї перемоги у цій війні. У росіян завжди, у всіх війнах, був один вирішальний спосіб воювати й перемагати – закидати противника сотнями тисяч і навіть мільйонами трупів своїх солдатів. "Бабы новых нарожают".

Не ядерну зброю, не ракетні обстріли інфраструктури України, не танки "Армата" хоче використати Путін як головний фактор своєї перемоги у цій війні. У росіян завжди, у всіх війнах, був один вирішальний спосіб воювати й перемагати – закидати противника сотнями тисяч і навіть мільйонами трупів своїх солдатів. "Бабы новых нарожают".

Основна відмінність цієї країни від цивілізованих країн – люди тут завжди були найменш цінним витратним матеріалом у будь-яких задумах російської влади. Путін обов'язково мобілізує все чоловіче (а може, й не тільки) населення РФ на цю війну, щоб не отримати поразку на українських фронтах і аби тільки не втратити владу.

5 грудня було створено Telegram-канал "Солдатские вдовы России – за мобилизацию!". Кремлівський режим готує росіян до тотальної мобілізації.



"Ми – солдатські вдови Росії. Ми ті, хто не ховав за своїми спідницями своїх чоловіків. Ми ті, хто готовий на все заради нашої великої перемоги. Сьогодні проти Росії об'єдналося все світове зло, весь західний світ проти нас. Або ми, або вони – тут не знайти іншого вибору.

І ми просимо нашого президента Володимира Володимировича Путіна дозволити армії Росії провести масштабну мобілізацію, яка відповідатиме тій ситуації, що склалася на наших кордонах. У Росії десятки мільйонів чоловіків призовного віку – нам є, на кого спертися і з ким зустрічати ворога. Але що зможуть наші чоловіки, сидячи у себе вдома, без умілого командування, постачання й обмундирування? Мобілізація – це те, що дасть їм можливість урятуватися.

Зараз не час виявляти легкодухість, зараз не час торгуватися – коли Йосип Віссаріонович Сталін видавав наказ №227 "Про заходи щодо зміцнення дисципліни й порядку у Червоній армії та заборону самовільного відходу з бойових позицій", який ми пам'ятаємо як наказ "Ні кроку назад", то він не думав про якісь там рейтинги й невдоволення "інакодумців" – він мислив категоріями перемоги.

Ми просимо нашого президента, нашого верховного головнокомандувача заборонити виїзд чоловіків призовного віку за межі Росії. І ми маємо на це повне моральне право: наші чоловіки загинули, захищаючи і цих чоловіків, але хто захищатиме нас, якщо вони втечуть?

Солдатські вдови Росії – за велику мобілізацію! Росія – за мобілізацію! Це наше прохання, наше рішення, наша вимога. І ми віримо, що влада нас почує! Тільки_Перемога".

Зрозуміло, що це писали не російські вдови, а кремлівські пропагандони. Але з часом будуть і реальні вдови, і їх буде чимало, і саме такі заяви вони будуть робити.

Але я б написав для їхнього каналу інше звернення.

"Ми – російські баби-ідіотки, які не зберегли наших мужиків, коли злочинний кремлівський режим послав їх на злочинну війну вбивати людей, які нічим не загрожували їм у сусідній країні.

Вони вбивали, грабували, ґвалтували українців у Бучі, Ізюмі, Херсоні. Бомбардували житлові квартали Маріуполя й Бородянки, знищували тисячі мирних міст, містечок і сіл в Україні. І їх убили українські захисники.

Тепер ми вдови. Ми просимо нашого кремлівського фюрера послати на злочинну війну ще більшу кількість російських мужиків, особливо тих, які не хочуть ставати окупантами й загарбниками, ховаються за жіночими спідницями й тікають за кордон. Потрібно послати туди всіх російських мужиків і пацанів, щоб решта жінок у Росії теж стали вдовами й матерями без синів".

Джерело: Сергій Гайдай / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора