Завантаження ...
banner
banner

Обдурила тепловізор: китаянка прилетіла до Європи з симптомами нового вірусу

У Таїланді у 61-річної жительки міста Ухань зафіксували перший випадок захворювання на пневмонію, викликану новим видом коронавіруса. Влада Китаю ввела тимчасову заборону для жителів Ухані залишати

Китай, вірус, Ухань

У Таїланді у 61-річної жительки міста Ухань зафіксували перший випадок захворювання на пневмонію, викликану новим видом коронавіруса. Влада Китаю ввела тимчасову заборону для жителів Ухані залишати місто через спалах пневмонії, викликаної новим типом коронавірусу 2019 nCoV.

Заборона почала діяти вранці 23 січня.

Як повідомило Центральне телебачення Китаю, робота громадського транспорту, аеропорту та вокзалів міста припинена.

Але, мандрівниця з Ухані (Китай) обдурила тепловізор, випивши жарознижуючий засіб, і прилетіла до Франції із симптомами зараження коронавірусом.

Перед рейсом у дівчини підвищилася температура, і почався кашель. Тому вона випила жарознижувальний засіб та успішно перетнула кордон.

Про те, як їй вдалося прилетіти до Франції, дівчина розповіла в WeChat.

– У мене з’явився жар і кашель ще до вильоту. Я так злякалася. Я швидко прийняла ліки і перевірила температуру, На щастя, температура прийшла в порядок, і я спокійно долетіла, – розповіла мандрівниця з Ухані.

Після цієї публікації посольство Китаю у Франції отримало численні дзвінки та електронні листи з повідомленнями про цей випадок. Дипломати вже закликали дівчину звернутися до лікарів.

До слова, на засіданні надзвичайного комітету Всесвітньої організації охорони здоров’я 22 січня вирішили не оголошувати надзвичайний стан через епідемію смертельного коронавірусу 2019 nCoV.

За матеріалами fakty.com.ua 

Китай, вірус, Ухань
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: