Завантаження ...
banner
banner

Путін: захищаючи наші інтереси, ми підемо до кінця

Президент РФ Володимир Путін заявив, що, відстоюючи свої інтереси в Криму, Росія піде до кінця. При цьому він заявив про свою глибоку переконаність в тому, що політика Росії щодо України не порушує "правила гри" і міжнародне право.

Путін, Путин, заявления путина по украине,

Президент РФ Володимир Путін заявив, що, відстоюючи свої інтереси в Криму, Росія піде до кінця. Про це він сказав в інтерв'ю для фільму "Президент" на телеканалі "Росія 1".

При цьому Путін заявив про свою глибоку переконаність в тому, що політика Росії щодо України не порушує "правила гри" і міжнародне право.
 
Він спробував переконати телеглядачів у тому, що міжнародні санкції щодо Росії - це не реакція на анексію території суверенної держави, а спроба стримати розвиток Росії. Також Володимир Путін в інтерв’ю подякував військовим, які на початку 2000-х років не допустили розвалу Росії.
 
"Щось вкусити, урвати"

Президент Росії заявив, що не міг кинути в Криму людей, які хотіли жити в Росії.
 
"Про це я і говорив тоді моїм партнерам; я їм говорив, що це для нас життєво важливе питання - люди", - розповів Путін. "Я не знаю, які ви будете захищати інтереси, але ми, захищаючи наші, підемо до кінця", - додав він.
 
Він вважає, що в ситуації з Кримом все було зроблено правильно, і він ні про що не шкодує.
 
"І це надзвичайна важлива річ. Не тому що, ми хочемо щось вкусити, урвати. І навіть не тому, що Крим має стратегічне значення в Причорномор'ї. А тому, що це елемент історичної справедливості", - заявив Володимир Путін.
 
Подякував військовим

Володимир Путін подякував російським військовим, які на початку 2000-х років "в умовах безгрошів'я все-таки врятували країну".

За його словами, якби не військово-промисловий комплекс і армія, Росія не змогла б подолати всі проблеми, пов'язані з тероризмом.
 
"Навіть у найважчі часи, з точки зору економіки, на початку 2000-х років ми не просто зібрали армію, а тоді, я вже говорив про це, при загальній чисельності мільйон триста тисяч чоловік, я насилу зібрав 50 тисяч, тягнув війська з Далекого Сходу, морську піхоту з Північного флоту, зібрали 50 тисяч боєздатних одиниць", - додав Володимир Путін.

bbc.co.uk
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: