Завантаження ...
banner
banner

У Києві презентували соціальні ролики до 9 травня. Відео

В Україні презентували соціальні ролики до 9 травня, на яких поєднали ветерана Другої світової війни та бійця АТО. Серія відеороликів створена креативним агентством TABASCO на замовлення групи "Інформаційне Опір"

В Україні презентували соціальні ролики до 9 травня, на яких поєднали ветерана Другої світової війни та бійця АТО. Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.
 
"Друзі, щойно в Києві ми презентували відеоролики до Дня Перемоги, зроблені на замовлення групи ІС...Щиро дякуємо народного артиста України Володимира Дмитровича Талашко (к ф «В бій ідуть одні старики!») І заслужену артистку Ніну Василівну Антонову за те, що взяли участь у зйомках", - написав Тимчук.

Серія відеороликів створена креативним агентством TABASCO на замовлення групи "Інформаційне Опір", за сприяння Національної гвардії України і Національного військово-історичного музею України в рамках інформкампанії до 9 травня.
 
Соціальні ролики покликані зупинити хвилю пропаганди і спекуляцій з приводу ставлення українців до ветеранів війни, відзначення Дня Перемоги та до військових нагород.
 


Виробництво роликів і організацію зйомок взяв на себе продакшн Limelite Studio, режисером виступив Елі Свердлов (Ізраїль), а опертором проекту став Дмитро Яшенков.

У роликах знялися народний артист України Володимир Дмитрович Талашко, заслужена артистка України Ніна Василівна Антонова, молоді актори Ярослав Кучеренко та Тетяна Храпач.

espreso.tv
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: