Завантаження ...
banner
banner

Генштаб ЗСУ: РФ терміново забирає своїх військових з Луганщини

Російські військові зі складу 3-ї бригади спеціального призначення Головного розвідувального управління Генштабу Збройних сил Росії терміново залишають місто Брянка, що на Луганщині.

російські військові, зелені чоловічки, окупанти, АТО, Донбас новини, Ніжин

Російські військові зі складу 3-ї бригади спеціального призначення Головного розвідувального управління Генштабу Збройних сил Росії терміново залишають місто Брянка, що на Луганщині. Про це йдеться у повідомленні Генштабу ЗС України.

"Особовий склад з’єднання повертається до пункту постійної дислокації. Літак, який має передислокувати російських військовослужбовців, прибув на аеродром в Міллерово (Ростовська область РФ), звідки найближчим часом вирушить у Самару (РФ)", - сказано у заяві.
 
"Прикметним є той факт, що передислокація російських спецпризначенців розпочалася одразу, як тільки українська сторона продемонструвала усьому світові беззаперечний факт присутності російських військовослужбовців на сході України", - додали в Генштабі.
 
"Таким чином, Російська Федерація намагається приховати сам факт присутності своїх військовослужбовців на території Донецької та Луганської областей і їхню участь у бойовий діях проти українських військових", - йдеться у заяві.
 
Як відомо, 16 травня під час бойового зіткнення в районі міста Щастя військовослужбовці 92-ї окремої механізованої бригади затримали двох російських спецпризначенців зі складу диверсійно-розвідувальної групи.

theinsider.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: