Завантаження ...
banner
banner

5 причин відвідати портал з ГДЗ Вшколе

5 причин відвідати портал з ГДЗ Вшколе фото

В інтернеті багато порталів з готовими домашніми завданнями. Достатньо тільки ввести в пошуковий рядок «ГДЗ» — і пошуковик запропонує кілька десятків підхожих сайтів. Щоправда, далеко не кожен варіант гідний уваги. Є й такі, на яких якість розв’язників викликає сумніви.

Готове домашнє завдання Вшколе — оптимальне рішення для тих, хто боїться натрапити на допоміжні посібники з помилками, неякісним друком та іншими суттєвими недоліками.

Проєкт «Вшколе» створено для допомоги учням усіх класів, а також їхнім батькам. Про головні переваги — трохи нижче.

Зручний інтерфейс

Комфорт — понад усе навіть під час списування домашніх завдань. Так вважають автори проєкту «Вшколе». Саме тому вебсайт створено з урахуванням найактуальніших тенденцій та правил вебдизайну. Інтерфейс сайту максимально простий, але при цьому сучасний. Є дві кольорових теми для зручного використання ГДЗ у різний час доби та з різних гаджетів. До речі, це вже друга перевага — сумісність з великою кількістю пристроїв. Відкрити Vshkole.com можна:

  1. на стаціонарному комп’ютері та ноутбуці,
  2. на планшеті й смартфоні.

На сайті опубліковані контакти для зворотного зв’язку, а також найважливіші дані про проєкт. Для навігації призначені зручні активні кнопки, які «реагують» на одиничний клік мишкою або тап.

Великий вибір розв’язників

Асортимент готових домашніх завдань максимально різноманітний. Є допоміжні навчальні посібники для всіх класів. Наприклад, за посиланням https://www.vshkole.org/gdz/5-klass/matematika-5klass/ опубліковані ГДЗ 5 класу з математики, а в інших розділах — домашки для решти класів.

Список предметів, з яких доступні ГДЗ, постійно поповнюється. Є як основні, так і факультативні дисципліни.

Безкоштовність

На відміну від репетиторів і онлайн-курсів, ГДЗ — цілком безплатне задоволення. Платити не потрібно ні за використання, ні за видрукування, ні за поширення. Головне — дотримуватися базових правил. Прочитати їх можна у розділі «Про проєкт».

Доступ без завантаження

Щоб скористатися ГДЗ, треба:

  • перейти на офіційний сайт порталу Вшколе;
  • обрати свій клас із запропонованого списку;
  • знайти необхідний предмет;
  • серед запропонованих посібників обрати слушний (це може бути ГДЗ до підручника, робочого зошита, зошита з тестовим контролем чи лабораторними роботами);
  • відкрити його в браузері.

Завантажувати матеріали й тим самим засмічувати пам’ять гаджетів немає потреби.

Правильність відповідей

Перед публікуванням розв’язки задач та відповіді до вправ ретельно перевіряють автори. Це дозволяє своєчасно помітити грубі помилки та уникнути хибодруку та побруднень.

Готові домашні завдання на сайті Vshkole представлені у вигляді зображень з високою роздільною здатністю. Текст добре читається завдяки чіткості, контрастності й вдало підібраним шрифтам. Розмір зображень можна змінювати, регулюючи масштаб сторінки у браузері.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: