Завантаження ...
banner

У російській Пермі сталася стрілянина в університеті, є жертви

У російській Пермі сталася стрілянина в університеті, є жертви фото

У Пермському державному університеті в Росії сьогодні, 20 вересня, сталася стрілянина. Невідомий в масці проник на територію вишу і відкрив вогонь. Є жертви і постраждалі.

Про це повідомляє російський Інтерфакс.

Інформацію підтвердили у пресслужбі Пермського університету.

«Я підтверджую інформацію, у нас дійсно сталася стрілянина. Ми з колегами в конференц-залі, частина співробітників закрилися зсередини, інші співробітники закрилися в своїх кабінетах. Був хлопець в масці, який стріляв з травмату», - сказав представник прес-служби.

Пізніше стало відомо, що людину, яка відкрила стрілянину у Пермському державному університеті, нейтралізовано.

«Нападника ліквідовано в перестрілці вогнем у відповідь», - пише Інтерфакс.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, станом на 10:45 було вбито 5 осіб, ще 10 постраждали.

ЗМІ також назвали ім'я ймовірного стрільця і ​​оприлюднили його фото. На своїй сторінці в соцмережі Тимур Бекмансуров в деталях розповів, як проходив психіатра, купував зброю і готував напад. 18-річний студент написав, що його напад не є терактом і він не перебуває в будь-яких екстремістських організаціях.

Однак пізніше Telegram-канал Mash написав, що за уточненою інформацією, стрілок був поранений при затриманні.

«В результаті стрілянини у ПГУ постраждали понад 10 осіб, 5 з них госпіталізують. На місці працюють 10 бригад швидкої допомоги, ще 13 їдуть до університету», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Росії 11 травня Ільназ Галявієв відкрив вогонь у школі Казані. Загинули дев'ять осіб - сім учнів і двоє вчителів. Постраждали 23 особи. Стрілка затримали. Як з'ясувалося, у нього була хвороба мозку. Пізніше його визнали неосудним.

Джерело: Слово і діло

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: