Завантаження ...
banner
banner

Пара загубила свого кота під час медового місяця. 10 років по тому він повернувся до господарів

Пара загубила свого кота під час медового місяця. 10 років по тому він повернувся до господарів фото

Пара з британського містечка Бірмінгем у 2011 році загубила свого кота Великого Рудька (Big Ginge) під час медового місяця. Його зареєстрували як зниклого і через 10 років кіт таки знайшовся.

Як повідомляє BBC.

Востаннє Колін Клейтон та Єва Белламі бачили Рудька за 40 кілометрів від їхнього будинку у Бірмінгемі. Тоді пара проводила свій медовий місяць на човні на каналі біля селищ Фредлі та Альревас (графство Стаффордшир, округ Лічфілд).

Із собою Колін та Єва взяли трьох своїх котів: Ласку (Weasel), Дизеля та Великого Рудька. Коти були звичні до життя на судні, вільно заходили та сходили з нього. Колін Клейтон розповів, що тваринки ніколи не мали проблем із тим, щоб знайти дорогу назад.

Аж якось Рудько зник без сліду, а два інші коти повернулися без нього. Пара почекала ще п'ять днів, але кіт так і не повернувся. Його зареєстрували як зниклого — пухнастик був чипований.

Місцева організація Cats Protection розповіла, що її команді нещодавно стало відомо про безхатнього кота в Лічфілді, якого вони прозвали Мармеладкою.

Його підгодовував місцевий чоловік, і кіт з часом став йому довіряти. Одного разу Мармеладка таки наважився зайти у будинок до чоловіка, і той помітив, що в кота є якась ґуля на боці. Тварину повезли на огляд до ветеринара, де з'ясувалося, що це той-таки зниклий Рудько.

Ущільнення в котика виявилося несерйозним, тож тварину повернули його першим господарям. Утім, досі залишається загадкою, де кіт був увесь цей час, доки не здружився з чоловіком із Лічфілда.

Поки що пара планує не випускати кота надвір і тримати його у приміщенні, оскільки той і так зазнав значного стресу: "Великий Рудько мав достатньо стресу в житті, але ми впевнені, що все минеться".

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: