Завантаження ...
banner
banner

ЗМІ: робоча група в Мінську не погодила угоду про відведення озброєння калібром до 100 мм

Учасники засідання робочої групи з безпеки в Мінську не погодили у вівторок, 4 серпня, текст угоди про відведення на Донбасі озброєнь калібром менше 100 міліметрів. Про це повідомило джерело в контактній групі

мінометний обстріл ато,

Учасники засідання робочої групи з безпеки в Мінську не погодили у вівторок, 4 серпня, текст угоди про відведення на Донбасі озброєнь калібром менше 100 міліметрів. Про це повідомило джерело в контактній групі, передає УНІАН з посиланням на  РИА Новости.

"На жаль, в результаті дводенних переговорів сторони так і не змогли узгодити текст угоди про відвід озброєнь калібром 100 міліметрів", — сказав він.
 
Разом з тим, заступник голови спостережної місії ОБСЄ в Україні Олександр Хуг заявив РИА Новости, що робота над угодою про відвід озброєнь калібром менше 100 міліметрів на Донбасі триває.
Дату наступної зустрічі підгрупи з безпеки оголосить контактна група.
 
"Робота триває. (Дата наступної зустрічі) буде оголошена тристоронньої контактною групою", — заявив Хуг, залишаючи Президент-готель, де раніше завершилася зустріч підгрупи з безпеки.
 
Раніше повідомлялося, що Державний департамент США підтримує ініціативу президента України Петра Порошенка щодо призову до Росії і контрольованих нею бойовиків підписати угоду про відвід на сході України озброєння калібром менше 100 мм.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: