Завантаження ...
banner
banner

Сьогодні Кузьмі Скрябіну виповнилося б 47 років

Сьогодні, 17 серпня, фронтмену гурту "Скрябін" Андрію Кузьменку мало б виповнитися 47 років. Кузьма “Скрябін” загинув 2 лютого 2015 року на Дніпропетровщині під час трагічної ДТП. Він був за кермом, його пасажирка вижила.



Сьогодні, 17 серпня, фронтмену гурту "Скрябін" Андрію Кузьменку мало б виповнитися 47 років.

Кузьма “Скрябін” загинув 2 лютого 2015 року на Дніпропетровщині під час трагічної ДТП. Він був за кермом, його пасажирка вижила. Водій вантажівки, з якою зіткнувся співак, не постраждав.


У Кузьми залишилася дружина Світлана та  донька Марія-Барбара.

На 47-й день народження співака, його друзі хочуть встановити рекорд. Радіо покійного Андрія Кузьменка S.R.A.K.A (Своє Радіо Андрія Кузьменка) планує побити рекорд з найтривалішого радіоефіру, провівши 65-годинний марафон пам’яті співака. Ефір розпочнеться 17 серпня о 12.00. Про це повідомив засновник і керівник проекту Своє Радіо Валерій Глейзер.
 
Він повідомив, що попередній рекорд належить “Русскому радіо” (Росія), в ефірі якого тривало нон-стоп шоу протягом 60 годин. Глейзер підкреслив, що ідея встановлення рекорду належить ще Андрію Кузьменку і зараз до її реалізації практично все готово. Гостями радіомарафону будуть друзі Скрябіна і люди, які з ним багато спілкувалися. Очікується, що вони зможуть розповісти цікаві й досі мало кому відомі історії з життя співака.
 
За встановленням рекорду спостерігатимуть експерти Національного реєстру рекордів України, які після його завершення в прямому ефірі оголосять офіційний результат. Під час встановлення рекорду буде вестися аудіо- та відеотрансляція. Організатори марафону також пообіцяли під час ефіру багато цікавої музики, яку свого часу збирав по світу під час гастролей і подорожей Кузьма Скрябін, а також презентують слухачам нову пісню, яка не була представлена широкому колу публіки.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: