Завантаження ...
banner
banner

Благодійний «Шкільний портфелик» отримали 2700 дітей

Благодійний «Шкільний портфелик» отримали 2700 дітей фото

«Карітас-Київ» традиційно провів благодійну акцію  “Шкільний портфелик” у рамках якої в Київській, Чернігівській, Черкаській, Вінницькій та Житомирській областях маленьким підопічним було передано більш ніж 2700 шкільних портфеликів.

«Цього року дітей, яким була потрібна допомога, було, на жаль, значно більш ніж останні роки і було прийняте рішення продовжити видачу портфеликів до жовтня, – коментує директор БО «БФ «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич. – У цьому році акція стала ще більш актуальною в зв’язку з збільшенням вразливих верств населення внаслідок нападу росії на Україну».

О.Роман наголосив, що кожен рік до акції долучаються всі, кому небайдужі проблеми ближніх. Матеріальну та фінансову допомогу надають різноманітні жертводавці - це приватні особи, бізнес-структури, церковні спільноти, міжнародні благодійники. Акція не втрачає своєї актуальності кожного року. Головна мета - це допомогти дітям з сімей переселенців, з багатодітних родин та всім сім’ям, які перебувають у важкій життєвій ситуації.

«Діткам дуже важливо не бачити обмежень, особливо, спричинених війною, - каже заступниця директора БФ «Карітас-Київ» Алла Кочубей. - Їм треба підготуватися до навчального року нарівні з однолітками та відчути опіку і теплоту, що їх оточує».

Нагадаємо, за понад 21 рік акції десятки тисяч школярів змогли отримати новенькі, якісні шкільні портфелі. За цей час портфелики були передані дітям з родин у складних життєвих обставинах, дітям переселенців, дітям, батьки яких, загинули внаслідок воєнних дій, дітям з багатодітних родин.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: