Завантаження ...
banner

Друга Буча: у Херсоні розповіли про нові страшні злочини окупантів

Друга Буча: у Херсоні розповіли про нові страшні злочини окупантів фото

Росіяни на війні в Україні відзначилася звірствами проти мирного населення. У звільненому Херсоні, який був під російською окупацією більше 8 місяців, також зафіксовано жорсткі знущання.

Місцевих чоловіків російські військові били та катували струмом, а жінок ґвалтували. Про це повідомляє видання Sky News.

Журналісти поспілкувалися з місцевим мешканцем на ім'я Валерія, якого утримували окупанти. Чоловік показав в'язницю, де з нього та інших мирних жителів знущалися. 

"У 20 камерах було понад 180 ув'язнених. Щодня людей катували. Якщо ви увійдете до в'язниці і побачите, що вони написали на стінах, ви побачите, як сильно вони нас ненавиділи", – каже Валерій.

Сам він був успішним бізнесменом до того, як його заарештували. Причиною було те, що чоловік чинив опір, коли російські солдати викрали його вантажівки з заводу.

Чого росіяни не знали, то це те, що їхні злочини були зафіксовані камерами відеоспостереження, коли вони пограбували його офіс і поїхали на його машинах.

Але на подив Валерій вважає себе щасливчиком, оскільки, за його словами, інших ув'язнених катували набагато гірше.

"Їх жорстоко катували. Їх били струмом. Вони топили людей у воді. Вони різали людей. Вони робили речі, які я не можу собі уявити, як може це зробити людина. Ми молилися, щоб Україна повернулася до Херсона якнайшвидше", – зазначив чоловік.

Інший місцевий житель Андрій розповів, що люди у сусідніх будинках чули жахливі крики, які долинали із в'язниці.

"Вони ґвалтували тут дівчат. Потім наводили сюди чоловіків, били їх і вбивали", – додав він.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у населених пунктах Херсонської області, які Збройні сили України звільнили від окупантів, виявили нові докази військових злочинів армії Росії. Там знайшли тортури, де загарбники утримували українців.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: