Завантаження ...
banner
banner

Головна ялинка України потрапила до топ-5 найкращих у світі

Головна ялинка України потрапила до топ-5 найкращих у світі фото

Українська ялинка незламності, яка встановлена у Києві, цього року висотою 12 метрів, мінімально підсвічується гірляндами від генератора та прикрашена голубами. Головна ялинки України, яка встановлена в Києві на Софійській площі потрапила до найкращих різдвяних ялинок світу за рейтингом BBC News. Наша ялинка увійшла до п’ятірки найкращих.

Перше місце посіла ялинка Вільнюса. На другому місці ялинка з Гонконгу. Трете і четверте місце за головними різдвяними деревами Стокгольма та Каракаса.

Київська ялинка посіла п’яте місце. За нами йде ялинка з Нью-Йорка.

"Це світовий рейтинг BBC News – дуже престижний, оскільки це навіть не європейський рейтинг, а стосується ялинок усього світу. Нам дуже приємно", – розповіли сайту ТСН.ua організатори новорічного свята на Софійській площі.

©



Нагадаємо, що наша ялинка незламності цього року дуже скромна. Вона вистою 12 метрів, мінімально підсвічується гірляндами від генератора та прикрашена білими голубами. Її встановили на Софійській площі не дивлячись на загрозу ракетних обстрілів від Росії.

Рейтинг BBC News складається щорічно. Цього року київська ялинка особлива – вона стала символом незламності усіх українців.

Про київську ялинку писали журналісти з усього світу. Також людям сподобалась ідея її оформлення з білими голубами та патріотичною символікою. Можливо вона найбільш вбрана та яскрава, але люди з усього світу голосували саме за неї, тож вона потрапила в п’ятірку найкращих.

Фото: kyivcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: