Завантаження ...
banner

Замість весілля - похорон: на Хмельниччині попрощалися з дівчиною, яка загинула від ракетного обстрілу

Замість весілля - похорон: на Хмельниччині попрощалися з дівчиною, яка загинула від ракетного обстрілу фото

Третього січня, в останню путь провели 22-річну Оксану Музику. 31 грудня 2022 року дівчина отримала поранення внаслідок ракетного обстрілу Хмельницького. В ніч на 1 січня вона померла від отриманих травм. На прощанні у її рідному селі Грим'ячка Хмельницького району зібралося близько трьохсот людей...

Про це повідомляють місцеві ЗМІ. Ховали дівчину у білій труні. Також, згідно з обрядами, на прощанні було весільне гільце та коровай (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Неназвана подруга померлої розповіла виданню "ВСІМ", що Оксана Музика разом з нареченим планували весілля на літо 2022 року, проте перенесли його через війну.

Однокласниця загиблої, Алла Луцик, розповіла "Суспільному", що Оксана запам'яталась мега позитивною, доброю людиною, яка у своєму житті мишки не могла образити. 

"Вона була дуже доброю людиною, мені навіть не віриться, що з нею таке сталося. Вона була відмінницею, дуже гарно навчалася, дуже гарно співала. Всі концерти, вона завжди була зіркою", – розповіла однокласниця.

Викладачка вокалу Богдана Корнацька пригадує: "Вона першокласницею прийшла до мене в клас. В середній школі в перший клас, і до мене в музичну школу. Відразу очі світилися, очі горіли, і вбирала в себе кожне слово, кожен мій рух, кожне пояснення. Енергетично ми були з нею на одній лінії, дуже близькі".

Ховали Оксану Музику у білій труні і з гільцем

На Хмельниччині попрощалися з 22-річною Оксаною Музикою

Життя 22-річної Оксани Музики обірвала російська ракета

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, що 31 грудня у Хмельницькому російська ракета смертельно поранила 22-річну Оксану Музику. Дівчина їхала машиною зі своїм нареченим і друзями, коли позаду них пролунав вибух. Оксана ще дихала, коли її привезли до лікарні, проте наступного дня вона померла.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: