Завантаження ...
banner
banner

Зеленський привітав українців з Різдвом та побажав Перемоги

Зеленський привітав українців з Різдвом та побажав Перемоги фото

Президент Володимир Зеленський привітав українців із Різдвом Хрестовим і побажав, щоб у кожну родину пришла злагода, у кожну домівку - достаток, а на нашу землю - перемога. Привітання було опубліковане в соціальних мережах Зеленського.

"Вітаю мільйони українських родин, які сьогодні збираються разом, щоб провести Святий вечір і зустріти першу зорю. Вона сповіщає про Різдво Христове.

Це свято злагоди та єднання сім’ї. А всі ми разом - велика українська родина. І хоч би де ми перебували зараз - удома, на роботі, в окопі, у дорозі, в Україні чи за кордоном, - наша родина єдина як ніколи. Єдина у своїй вірі в єдину перемогу.

Нехай у кожну родину прийде злагода, у кожну домівку - достаток, на українську землю - перемога, а з нею тисячолітні мир і процвітання.

Бережіть себе, бережіть свої родини, бережіть нашу Україну!

Христос рождається! Славімо його!" - сказал Зеленський.

Віцепрем'єр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук заявила, що на Різдво росіяни готують теракти в храмах на окупованих територіях.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що Росія, оголосивши "режим припинення вогню" на свята, хоче використати Різдво як прикриття, щоб зупинити просування української армії на Донбасі та підігнати ближче до українських позицій техніку, боєприпаси та мобілізованих.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: