Завантаження ...
banner
banner

Володимир Зеленський провів засідання Ставки: названо ключові питання

Володимир Зеленський провів засідання Ставки: названо ключові питання фото

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 16 травня, провів перше після повернення до Києва засідання Ставки Верховного головнокомандувача. Було розглянуто загальну оперативну обстановку та дані розвідок. Більше інфоормації у матеріалі

Про це український лідер повідомив у своєму Telegram. Також він заслухав доповіді керівників Об'єднаних стратегічних угруповань військ про перебіг бойових дій на їхніх ділянках фронту.

За результатами засідання українське командування скоригувало графік постачання озброєння та боєприпасів, а також їхній розподіл по бойових частинах та резервах.

Крім того, учасники Ставки заслухали результати перевірки боєготовності новостворених бригад.

Зеленський після повернення до Києва провів засідання Ставки: названо ключові питання

Нагадаємо: за результатами закордонних поїздок Зеленського останніх днів стало відомо, що Франція найближчими тижнями підтримає Україну новою військовою допомогою. Зокрема, Париж надасть Києву десятки броньованих машин та легких танків, а також ракети великої дальності.

"Ми вирішили поставити нові боєприпаси (ракети NDRL). Також буде допомога в ремонті транспортних засобів та зброї", – сказав Макрон.

Також, за його словами, українські військові проходитимуть навчання у Франції.

Напередодні Зеленський розповів про низку своїх робочих візитів до чотирьох країн НАТО – Італії, Німеччини, Франції та Великої Британії. В результаті Україна заручилася ще більшою військовою та політичною підтримкою, а також пакетами оборонної допомоги.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: