Завантаження ...
banner
banner

У Києві чоловік сам побудував укриття і розіслав сусідам код для доступу

У Києві чоловік сам побудував укриття і розіслав сусідам код для доступу фото

У Києві місцевий мешканець сам побудував сховище для своєї родини на власній ділянці. Код від дверей, що ведуть до об’єкту захисту, він розіслав усім сусідам, щоб вони могли приходити за потреби. Про це повідомило видання Bird in Flight. Загалом будівництво обійшлось чоловікові у 20 тисяч доларів

Чоловік почав будувати бункер у жовтні, під час активних атак країни терориста на Київську область. Роботи були завершені у грудні. Киянин живе з родиною у приватному секторі, тому поблизу немає підземних укриттів.

За його словами, конструкція об’єкту цивільного захисту, який він побудував, дуже проста. Він складається одного приміщення на глибині п’яти метрів. Розмір – дванадцять квадратних метрів і підсобка на три метри. Згори було покладено два метри армованого бетону, а стіни сховища обшиті вагонкою і дерев’яними панелями.

Всередині Кирило поставив диван, канапу та стільці, встановив біотуалет і камін, облаштував вентиляцію, переніс у сховище запас питної води. Загальна кількість людей, яких може прийняти сховище – 15 осіб. Киянин зробив кодовані двері й розіслав код усім сусідам, щоб вони теж приходили до укриття за потреби.

"Звичайно, не всі спускаються в укриття, та людей просто гріє думка, що їм є куди йти", – додав чоловік.

Після перемоги Кирило збирається переоблаштувати бункер в чоловічий клуб, де зможе відпочивати з сусідами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: