Завантаження ...
banner
banner

Дніпровська РДА в Києві придбала в укриття туалетний папір та рушники на 2 млн грн восени 2022 року (Фото)

Дніпровська РДА в Києві придбала в укриття туалетний папір та рушники на 2 млн грн восени 2022 року (Фото) фото

Дніпровська райдержадміністрація Києва, яка цього року стала відома завдяки закупкам в укриття барабанів для дітей та дорогих овочерізок. На початку осені 2022 року РДА придбала туалетний папір та рушники на понад 2 млн грн.

Дані про тендер містяться на порталі ProZorro. Договір із постачальником було укладено 9 вересня.

"Санітарно-гігієнічні товари для укриттів", – йдеться в повідомленні.

Дніпровська райдержадміністрація столиці оголосила про тендер 30 серпня, а проводили його за спрощеною процедурою. Очікувальна вартість, яку виставили чиновники, становила 2 948 119 гривень. Зокрема, РДА закуповувала 68 760 рулонів туалетного паперу та паперові рушники: зелені та сірі – по 27 200 упаковок кожного кольору.

Після проведення торгів найнижчу ціну запропонувало ТОВ "Торгово-виробнича група Український папір", а саме – 2 063 371 гривень 20 копійок. Зокрема, рулон туалетного паперу коштував 15,72 грн; рушник паперовий зелений – 18,24 грн за упаковку; та рушник паперовий сірий – 17,88 грн за упаковку.

Джерело: ProZorro

Нагадаємо, уряд оголосив про перші кадрові рішення через неналежний стан укриттів. Догани оголосили головам районних держадміністрацій у Голосіївському, Оболонському, Печерському, Солом'янському, а також в.о. голів РДА в Дарницькому та Шевченківському районах Києва. Водночас Кабмін звільнив від тимчасового виконання обов’язків голови Дніпровської РДА Павла Бабія, а також голову Подільської РДА Сергія Коваленка.

Як повідомляв OBOZREVATEL, у Києві Дніпровська районна держадміністрація закупила конструктори на понад 900 тисяч гривень. Набори були придбані "для гри та навчання в укриттях" під час повітряних тривог.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: