Завантаження ...
banner
banner

На один проліт менше: що відомо про атаку на Кримський міст

На один проліт менше: що відомо про атаку на Кримський міст фото

Окупаційний «голова» Криму Аксьонов заявив про «надзвичайну подію» в районі 145-опори на Кримському мосту. Автомобільний рух зупинений, рух залізничного транспорту мають невдовзі відновити, сказав він.

В міністерстві транспорту рф повідомили про пошкодження дорожнього полотна на прольотах мосту, конструкції прольотів на своїх опорах.

Речник ГУР Юсов у коментарі Суспільному заявив, що ГУР не коментує причини подій на Кримському мосту: «Можна лише процитувати слова керівника ГУР Кирила Буданова про те, що "Кримський міст — конструкція там зайва».

Пошкодження Кримського мосту може бути російською провокацією, адже 17 липня закінчується дія «зернової угоди», яку ще не продовжили, заявила  керівниця пресцентру Сил оборони півдня Гуменюк в ефірі Суспільне Спротив: 

«При тих безпрецедентних заходах безпеки, які вживалися довготривалий час росіянами навколо Кримського мосту, вони, цілком ймовірно, контролювали всю цю ситуацію і далі розгортається вона за запрограмованим ними ж сценарієм». 

Також, додала Гуменюк, рекомендації окупаційної влади їхати населенню в об'їзд через окуповані Запорізьку та Донецьку області можуть бути спрямовані на те, щоб збільшити кількість людей в цих регіонах та звинувачувати Сили оборони в порушенні правил ведення війни під час контрнаступу.

Джерело: Суспільне Чернігів

Фото: УНІАН, Новинач

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: