Завантаження ...
banner
banner

У СБУ повідомили куди повезли Корбана

Відео.
Лідера партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП» Геннадія Корбана сьогодні в Чернігові ніхто не викрадав. Служба безпеки України за дорученням Генеральної прокуратури затримала Корбана, щоб доставити його в місце проведення слідчих дій.


Лідера партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП» Геннадія Корбана сьогодні в Чернігові ніхто не викрадав. Служба безпеки України за дорученням Генеральної прокуратури затримала Корбана, щоб доставити його в місце проведення слідчих дій.  Про це Укрінформу повідомила речниця Служби безпеки України Олега Гітлянська.

За її словами, «слідчий Генеральної прокуратури України прийняв процесуальне рішення про його затримання та доручив СБУ доставити його в місце проведення слідчих дій».
 
Нагадаємо, сьогодні зранку партія УКРОП заявила, що СБУ вивезла лідера партії Корбана із суду у невідомому напрямку.
 
У партії стверджують, що після того, як адвокати Корбана почали вимагати від конвоїрів СБУ звільнити їхнього підзахисного - оскільки о 8:40 сплив час його затримання - співробітники СБУ вивели лідера УКРОПа із будівлі суду та вивезли у невідомому напрямку. Адвокати одразу же заявили, що Корбана викрали.

Корбана було затримано в суботу, 31 жовтня. Лідеру УКРОПу інкримінують створення організованої злочинної групи, привласнення коштів в особливо великих розмірах, викрадення людини.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: