Завантаження ...
banner
banner

Це наш півострів, росіян доведеться викурити звідти зброєю - Данілов про Крим

Це наш півострів, росіян доведеться викурити звідти зброєю - Данілов про Крим фото

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що українські війська продовжать знищувати ворожі об'єкти у тимчасово окупованому Криму. За його словами, ЗСУ будуть завдавати ударів, поки ворог не залишить український півострів.

При цьому Данілов наголосив, що по Криму удари завдають, зокрема, вітчизняним озброєнням. Про це він розповів в ефірі "Українського радіо".

Данілов зазначив, що ситуація з обстрілами військових об'єктів у Криму продовжуватиметься. Секретар РНБО наголосив, що ворога доведеться викурювати з півострова за допомогою ракетного озброєння.

"Це наш півострів, і він обов'язково буде звільнений тим способом, який ми визнаємо за необхідне. На сьогодні виглядає так, що, якщо росіяни не підуть із Криму самостійно, нам доведеться їх звідти викурити за допомогою зброї, яка є у нас в наявності", – зазначив Данілов.

Також секретар РНБО додав, що ракетна програма України дає результати у Криму, оскільки удари завдаються не лише західним зразкам озброєння.

"Ракетна програма, яка була заснована у 2020 році, дає свої плоди. Частина озброєння, яке уражає на нашій території, а саме в Криму, ворога – це виконання ракетної програми. Це наші новітні розробки, які на сьогоднішній день не гірші за західні зразки уражають ворожі об'єкти", – заявив Данілов.


Джерело: deepstatemap
Нагадаємо, вранці 14 вересня поблизу Євпаторії у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Російські окупанти поскаржилися на чергову атаку безпілотників та повідомили про роботу своєї ППО.

Пізніше стало відомо, що військова контррозвідка СБУ та ВМС України провела унікальну спецоперацію у тимчасово окупованої Євпаторії на території Криму. За її результатами було знищено російський комплекс ППО "Тріумф" вартістю 1,2 млрд дол. США.

Раніше повідомлялося, що напередодні "бавовна" побувала у тимчасово окупованому Севастополі на території Криму. Там влучання прийшлося по судноремонтному заводу окупантів, спалахнула пожежа. Це підприємство, яке розташоване на Корабельній стороні Севастополя, є основним майданчиком для побудови та ремонту суден Чорноморського флоту РФ.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

– Видання Sky News повідомило, що під час нічної атаки на Севастополь 13 вересня Україна вдарила по кораблях Чорноморського флоту РФ британськими крилатими ракетами Storm Shadow. Внаслідок цього було пошкоджено два кораблі ЧФ РФ.

– Атака на Севастополь очікувано викликала істерику у російських пропагандистів. Зокрема, відомий кремлівський ведучий Володимир Соловйов обурився і закликав атакувати у відповідь західні об'єкти, що виробляли ракети, які застосувала Україна.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: