Завантаження ...
banner
banner

Зеленський анонсував деокупацію трьох українських міст: подробиці

Зеленський анонсував деокупацію трьох українських міст: подробиці фото

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв звільнити місто Бахмут на Донеччині та ще два ключових українських міста від російської окупації.

Про це йшлося в його розмові з американськими журналістами, пишуть CNN та USA Today.

"Ми будемо деокупувати Бахмут", – сказав Зеленський. Президент також заявив, що вірить, що під час контрнаступу Україна може повернути ще два міста. "Думаю, що ми ще два міста деокупуємо. Я вам не скажу, які міста, вибачте. Тож у нас є план. Дуже, дуже комплексний план", – додав глава держави. 

Коментуючи те, як на розвиток подій на фронті впливатиме зміна погоди, Зеленський наголосив, що українські війська минулого року отримали досвід ведення бойових дій у таких самих умовах, і боротьба не припинятиметься взимку.

"Ми не можемо зупинятися на зиму. Я відповідаю: ми зробимо все, щоб не зупинятися у важкі дні восени з поганою погодою та взимку", – заявив президент.

Ситуація на Бахмутському напрямку - це треба знати 

Минулого тижня ЗСУ взяли під контроль села Кліщіївка та Андріївка, що в 8 км на південь від міста Бахмут. Цей тактичний успіх наблизив їх до дороги Т 05-13, одного з основних шляхів постачання у окупантів, наголошувала британська розвідка.

Тепер Сили оборони продовжують штурмові дії південніше Бахмута, Противник намагався відновити втрачене положення в районі Андріївки Донецької області, але успіхів не має. 



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: