Завантаження ...
banner
banner

Україна відповідатиме на атаки росії по енергетичній інфраструктурі, – Умєров

Україна відповідатиме на атаки росії по енергетичній інфраструктурі, – Умєров фото

Глава міністерства оборони України Рустем Умеров сказав, що перед зимою російські терористичні війська, ймовірно, зосередяться на ракетних ударах по критичній інфраструктурі нашої держави. Однак він зазначив, що Україна відповідатиме на російський терор.

Про це міністр сказав в ефірі телеканалу CNN у вівторок, 26 вересня. Керівник оборонного відомства наголосив, що українській армії потрібно більше озброєння для відбиття атак росіян.

Умєров припустив, що взимку країна-агресор зосередиться на нанесенні ударів по енергетичній інфраструктурі, як було минулого року.

"Але ми будемо відповідати", – сказав міністр.

Україна відповідатиме на атаки Росії по енергетичній інфраструктурі, – Умєров

Умєров в етері CNN. Джерело: Скриншот

Керівник міноборони додав, що сподівається на якнайшвидше прибуття в Україну сучасних західних винищувачів, які допоможуть воїнам Сил оборони України досягти прогресу в контрнаступі.

"Нам потрібно більше зброї, яка змінить гру. Сподіваюся, скоро прибудуть  винищувачі, і ми досягнемо прогресу. Нам необхідна ця зброя, щоб повернути території та мати перевагу на полі бою", – сказав Умеров.

Як повідомляв OBOZREVATEL, секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що Україна не може на 100% передбачити, куди саме країна-терорист Росія направить свої дрони та ракети. Тому необхідно бути готовим до чергових ударів окупантів по критичній інфраструктурі нашої країни.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: