Завантаження ...
banner
banner

Весілля експрокурора та колишньої працівниці ДБР: "на фоні" - Полякова, Дзідзьо, Пономарьов та інші

Весілля експрокурора та колишньої працівниці ДБР: "на фоні" - Полякова, Дзідзьо, Пономарьов та інші фото

Журналістка Яніна Соколова у новому випуску свого проекту на YouTube Вони ох*їли  гнівно висловилася про весілля екс-прокурора Печерського району Києва Ростислава Ільницького з екс-працівницею ДБР Роксоланою Москвою.


Як відомо,  грандіозне святкування проходило протягом двох днів , а гостей розважали українські зірки, у тому числі ведучий Григорій Решетник, Оля Полякова, Олександр Пономарьов, а також Дзідзьо, який виступав на другий день святкування.

Соколова також розсекретила вартість прикрас, які обрала для весілля екс-працівниця Львівського підрозділу державного бюро розслідувань. Це браслет Bvlgari за 34 тисячі доларів та сережки Van Cleef & Arpels за 31 тисячу доларів. Загалом на весіллі було близько 300 гостей. Виступ Полякової коштував 25 тисяч доларів. Весільний торт коштував 100 тисяч гривень. Соколова також зазначила, що зараз Москва намагається поновитися на посаді у ДБР.


"Не знаю, скільки їм потрібно заробляти. Ну, можливо, все своє життя, якщо посилатися на офіційну зарплату. Деякі з вас можуть обуритися. Мовляв, слухайте, люди мають гроші допомагають армії, весілля в деяких тільки раз у житті буває, ну що тут такого, не заздріть, нехай святкують. Але є одне „але“ дуже важливе у цьому кейсі. Виникає багато питань про походження коштів, 2 млн. доларів у ДБР не заробиш просто так. Демонструвати світові пишне весілля на мільйони доларів, коли країна страждає від корупції та війни! Ну, це потрібно не мати совісті взагалі. Загалом, вітаю молодят із їхнім весіллям. І хочу, щоб мізки, якщо їх немає, спрацювали після цього заходу. І ви прокоментували, як ви заробили ці гроші, хотілося б почути це з перших вуст", — прокоментувала журналістка.
У коментарях на YouTube користувачі засудили таке дороге і пишне весілля. «Огидно, дико, руки опускаються. Яніна, не залишайте такі випадки не освітленими», «Гірко за наш народ, за тих хлопців, які гинуть в той час, як деякі унікальні широко живуть і ні в чому собі не відмовляють! Огида! Сором!», - пишуть у Мережі.


Фото: Youtube

Фото: Youtube



Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: