Завантаження ...
banner
banner

На Запорізькому напрямку ліквідовано терориста "Бабая", який збирався "взяти Київ за три дні"

На Запорізькому напрямку ліквідовано терориста "Бабая", який збирався "взяти Київ за три дні" фото

Сили оборони України ліквідували на Запорізькому напрямку фронту російського окупанта Олександра Можаєва із позивним "Бабай". Цей одіозний воєнний злочинець ще в 2014 році погрожував "взяти Київ за три дні".

Про знешкодження терориста повідомив полковник ЗСУ Анатолій Штефан у Telegram-каналі. Також смерть загарбника, який називав себе козаком, підтвердили в РФ (щоб переглянути фото, доскрольте новину до кінця).

"Олександр Можаєв "Бабай" нарешті добігався. Дякую воїнам на Запорізькому напрямку. Слава Україні та її воїнам!" – написав український блогер "Штірліц".

На Запорізькому напрямку ліквідовано одіозного терориста

Водночас у російських палбліках стверджують, що Саша "Бабай" просто помер на території України. Пропагандисти називають терориста "ополченцем", "козаком" і "хорошою людиною-воїном".

На Запорізькому напрямку ліквідовано одіозного терориста

Відомо, що уродженець російського селища Білоріченськ (Кіровська обл.) воював проти ЗСУ, коли Росія вторглася на український Донбас у 2014 році. Можаєв тоді записував відео, на яких заявляв, що за кілька днів "візьме Київ".

На Запорізькому напрямку ліквідовано одіозного терориста

Він відкрито зазнавався, що прийшов в Україну вбивати. І перед тим закликав російського диктатора Путіна надати якомога більше озброєння терористам.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: