Завантаження ...
banner
banner

На Донеччині місцевих мешканців змушують здавати кров для російських солдат

На Донеччині місцевих мешканців змушують здавати кров для російських солдат фото

Російська армія продовжує тероризувати мешканців тимчасово окупованих територій України. Цього разу загарбники розпочали кампанію із примусової здачі крові.

Здавати кров на потреби окупаційних військ змушують жителів Донецької області. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

На Донеччині в центри здачі крові зганяють колаборантів, студентів фейкових вишів та учасників "добровільних" рухів, підконтрольних країні-агресору Росії.

У ЦНС наголошують, що місцеві жителі здають кров під підпис. Якщо ж людина відмовиться, це може спричинити певні наслідки.

Також повідомляється, що російські окупанти не приховують того факту, що здача крові відбувається на потреби армії РФ. Таку кампанію загарбники влаштували через те, що ворог зазнає величезних втрат у своїх безглуздих спробах захопити більше української землі.

Нагадаємо, у Генічеському районі Херсонської області загарбники масово виселяють українських громадян у Росію. Такі заходи застосовуються до тих, хто відмовився від отримання російського паспорта.

Раніше повідомлялося, що на тимчасово окупованих територіях Луганської області росіяни запроваджують російську паспортизацію зеків.

Як повідомляв OBOZ.UA, російські військові в Маріуполі поступово перетворюють місто на справжнє гетто для українців. Мирних жителів змушують носити білі пов'язки, інакше відразу розстрілюють, а також використовують їх як приманку для виявлення вогневих точок.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: