Завантаження ...
banner
banner

У Чехії з гелікоптера скинули мільйон доларів: тисячі людей збирали гроші (Відео)

У Чехії з гелікоптера скинули мільйон доларів: тисячі людей збирали гроші (Відео) фото

І таке буває. Інфлюенсер і ведучий Каміл Бартошек, який більш відомий під псевдонімом Kazma, роздав випадковим людям мільйон доларів.
Для масштабної благодійної акції він винайняв гелікоптер та влаштував квест. У полі поблизу міста Лиса-над-Лабем зібралися тисячі людей.

Щоб дізнатися про місце роздачі доларів, їм довелося розшифрувати загадку. Про це пише Brainee, а відео з унікальною акцією поширили на YouTube 

Повідомляється, що Казма влаштував конкурс, у якому пообіцяв переможцю мільйон доларів за розшифрований код у його авторському фільмі "Onemanshow: The Movie". Проте ніхто не зміг здогадатися, що інфлюенсер зашифрував у відео.

Зрештою, не дочекавшись правильної відповіді, мільйонер пообіцяв не залишати собі гроші, а дати можливість кожному фанату забрати їх.

Він розіслав зашифровану локацію користувачам, які поділилися своєю поштою. У визначений день та час Казма відправив на місце гелікоптер з ящиком грошей.

Над полем, де стояли тисячі людей, банкноти розвіялися та засипали землю, а очевидці з пакетами кинулися їх збирати. Все це зайняло менше години. Як видно на відео, люди приходили цілими компаніями та намагалися вихопити гроші з-під носа одне одного.




Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: