Завантаження ...
banner
banner

Помста ГУР за оголошення в розшук Буданова: подробиці

Помста ГУР за оголошення в розшук Буданова: подробиці фото

Вночі 14 грудня Головне управління розвідки Міноборони України здійснило спецоперацію на території Московської та Калузької областей.
За допомогою ударних дронів українські військові атакували три об'єкти російської армії.


Про це детальніше у матеріалі obozrevatel.com

Під прицілом опинилися дві військові частини та нафтобаза. Про це повідомляють російські пропагандисти.

РосЗМІ визнали, що одразу кілька військових частин у Підмосков'ї опинилися під прицілом українських безпілотників. За попередніми даними, БПЛА атакували військові об'єкти окупантів в Алабіно та Подольську.

За ствердженням пропагандистів, дрон, який летів у бік Алабіно, нібито був збитий за три кілометри від населеного пункту о 3:30 ранку. Ще через деякий час окупанти прозвітували про "успішну" роботу протиповітряної оборони по ще одному БПЛА.

У Подольську військова частина росіян була під атакою близько 5 години ранку. Росіяни вже за традицією відзвітували, що збили усі безпілотники.

Ще однією ціллю української спецоперації стала Володарська нафтобаза у Раменському районі Підмосков'я. Варто зазначити, що через атаку БПЛА окупанти оголошували вночі про евакуацію працівників підприємства.

В селищі Алабіно дислокується 5-та гвардійська окрема мотострілецька бригада ЗС РФ. У Подольську розташований 309-й Центральний радіопеленгаційний вузол зв'язку.

Помста ГУР за оголошення в розшук Буданова: стало відомо, які військові об'єкти в РФ намагалися атакувати українські дрони

Нагадаємо, у ніч на 14 грудня у Московській та Калузької областях РФ прогриміли потужні вибухи. Ціллю групи ударних безпілотників стали військові об'єкти на території країни-агресора. Нічна атака на Росію була спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони та стала відповіддю на оголошення окупантами у розшук начальника ГУР Кирила Буданова.

Раніше повідомлялося, що в Таганрозі Ростовської області пролунав потужний вибух. Жителі міста поскаржилися, що у їхніх будинках вибуховою хвилею вибило шибки, на авто спрацювала сигналізація.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: